יום שלישי | 24.06.25 | 18:00
ורד ג'ייקובס
סדנת טעמים מהמזרח
אני וורד ג'ייקובס, בלוגרית קולינרית ומדריכת סדנאות אוכל.
אני כאן כדי להציע לכם חוויות אוכל אותנטיות, מלאות באהבה ובחום.
כל סדנה שאני מנחה וכל מנה שאני מכינה,מבוססת על חיבור אמיתי לאוכל ולמה שהוא מייצג!!
לא רק טעמים, אלא גם זיכרונות, רגשות ויצירה אינסופית.
מה בסדנה?
כשתגיעו לסדנא בפתיחה נגיש לכם פוקצ'ות חמות עם ירקות אנטיפסטי ישירות מהטאבון
מעשה ידינו מבצק המחמצת של מעדנא.
שתיה קלה לימונדה סודה קולה וזירו
עם זמן מינגלינג עד לתחילתה.
הסדנה כוללת ארוחה חגיגית מלאה עם מנות
פתיחה, מנות עיקריות וקינוח מתוק לסיום.
נתחיל ממיני אגרולים- אפויים מדפי אורז
נמשיך לכרובית אסייתית- מטוגנת ברוטב חריף מתקתק
וסלט כרוב אסייתי
נקפוץ לפאד תאי טופו אותנטי
קארי ירוק תאילנדי
ולסיום מתוק איך לא אלא עם רוטי בננה לוטי לקינוח!!!
משך הסדנה: 3-4 שעות
*קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
מחיר לאדם: 440 ש"ח
יום שלישי | 24.06.25 | 18:00
יום שלישי | 15.07.25| 18:00
צחי באומגרטן
סדנה איטלקית בשרית
צחי לשעבר מנכ"ל בהיי טק, כיום הבעלים של מעדנא, מעביר סדנאות בשר,
סדנאות אפייה וסדנאות איטלקיות.
בעשור האחרון צבר קהל אוהב וקבוע שהוביל לפתיחת מעדנא.
מה בסדנה?
כשתגיעו לסדנא בפתיחה נגיש לכם פוקצ'ות חמות עם ירקות אנטיפסטי ישירות מהטאבון
מעשה ידינו מבצק המחמצת של מעדנא.
שתיה קלה לימונדה סודה קולה וזירו
עם זמן מינגלינג עד לתחילתה.
הסדנה כוללת ארוחה חגיגית מלאה עם מנות
פתיחה, מנות עיקריות וקינוח מתוק לסיום.
מה נכין?
קרפצ'יו בקר/ סלק- ברוטב בלסמי ושום קונפי
ארנצ'יני פטריות פורצ'יני וכמהין- על מצע עגבניות מרוסקות, שמן זית ובזיליקום
פיצה עם בשר בקר בבישול ארוך
נלמד להכין ניוקי פורצ'יני ברוטב שמנת ערמונים - פרווה
סלט פנצנלה- עגבניות שרי, בזיליקום וקראנץ פוקאצ'ה
נלמד להכין טורטליני ונמלא אותו בתבשיל בשר עם בצל מקומל
נקנח בתפוחים ביין אדום.
**לאורך כל הסדנה יוגש יין אדום, לבן, רוזה מסדרת יינות החוף של מנו וינו,
בירות, שתייה קלה (מים,לימונדה, סודה, כל סדרת קוקה קולה) ושתיה חמה**
משך הסדנה: 3-4 שעות
*קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
מחיר לאדם: 440 ש"ח
יום שלישי | 15.07.25| 18:00
יום שלישי | 08.07.25 | 18:00
צחי באומגרטן
ברוכים הבאים לסדנת הקרניבורים הבוטיקית שלנו
לאחר כ30 שנים כהייטקיסט במגוון תפקידים החל ממתכנת ועד מנכ"ל, הקים צחי את מעדנא
והיום הוא מעביר סדנאות עישון בשרים, אפיית לחמי מחמצת ועוד...
ערב של טעמים, עשן וחוויה קולינרית בלתי נשכחת.
עם הגעתכם נפתח את הערב במינגלינג אלגנטי, לצד פוקצ'ות חמות בעבודת יד — היישר מהטאבון —
המוגשות עם ירקות אנטיפסטי נימוחים, עשבי תיבול טריים ושמן זית כתית מעולה, מבצק המחמצת הייחודי של מעדנא.
לרשותכם יוגש גם מבחר משקאות קלים: לימונדה רעננה, סודה, קולה וקולה זירו.
ולפתיחת החוויה טעימות של ערק רימונים שישלימו את האווירה החגיגית.
במהלך הערב נעמיק בעולם העישון הקולינרי: נכיר את מקורותיו ההיסטוריים מהמונגולים ועד אמריקה הדרומית והצפונית ונבחן שיטות עישון מתקדמות והתאמתן לנתחים מובחרים.
נכין יחדיו נקניקיות איטלקיות בעבודת יד, ונרכיב קבב אורפה טורקי עשיר משילוב מדויק של בשר כבש ובקר תוך למידת טכניקות של תיבול, עיבוד בשר ועישון מקצועי.
הסדנה כוללת ארוחה חגיגית מלאה: מנות פתיחה, מנות עיקריות מרשימות וקינוח מתוק ומוקפד לסיום.
בשר איכותי, עשן עמוק, יין משובח וחוויה קולינרית מוקפדת — כל אלה ממתינים לכם בערב שכולו תשוקה לבישול.
מה בסדנה?
טרטר בקר
פסטרמה חזה עוף בעבודת יד להכנה בתנור ביתי או מעשנה
פיקניה בריוורס סיר או מעשנה
נקניקיות איטלקיות שנכין במקום
אורפה קבב (כבש ובקר בסגנון טורקי)
בארוחה יוגש גם בריסקט בעישון של 12 שעות שהוכן מראש.
נכין מג'דרה כנענית על בסיס פריקה
נכין סלטים וקונפי שום במעשנה
ובארוחה יוגשו גם חמוצים תוצרת בית.
לקינוח נכין יחד אצבעות רושה.
**לאורך כל הסדנה יוגש יין אדום, לבן, רוזה מסדרת יינות החוף של מנו וינו,
צ'ייסר ערק רימונים, שתייה קלה מים, לימונדה, סודה, סדרת קוקה קולה וקפה בריסטה מהמכונה.**
מספר המקומות מוגבל — מהרו לשריין את מקומכם!!
סדנה מעשית
משך הסדנה: 3-4 שעות.
מחיר: 410 ₪