נכין ונאכל פוקצ'ות מחמצת, נלמד על הקמחים המתאמים לאפיית לחם ביתית; על טיפוח מחמצת ביתית והכנת לחמים בבית ללא מיקסר וללא לישה. נכיר את הסטרטר של המחמצת ונתרגל אילוף מחמצת נוחה לעבודה. מתנה לסיום: כל משתתף מקבל גור ממחמצת להמשך גידול מחמצת ביתית ואפיית לחמים בבית וגם את הבצק שהכין בסדנה.
מי מעביר את הסדנה?

צחי באומגרטן

תומר אומנסקי
מלמד את המתכונים האהובים עליו כמו עוגות מוס, קינוחי ראווה אישיים, עוגות שמרים ועוד דברים רבים מתוקים ומגוונים.

יהודית לוי
נכיר את קסמי הקטניות, ערכן התזונתי והשימוש בהן במטבח הבריא וללא