מתחם חקלאות אורבנית - מעדנא

מתחם חקלאות אורבנית


"מהשדה לצלחת" - תנועה העולמית הקוראת להרחבת הידע על מקורות המזון שאנחנו אוכלים. התנועה מעודדת אכילת אוכל טרי ומקומי והיכרות עם המגדלים והיצרנים שגידלו, הישקו, קטפו ואיבטחו אותו. בסדנה נכיר תוצרת מקומית טעימה ואת הסיפורים מאחוריה ונלמד להכין בבית מטעמים המבוססים על חומרי גלם מקומיים ואיכותיים.




מי מעביר את הסדנה?

פליקס רוזנטל

שף מוביל במסעדות תל אביב יפו (״שיפודי אירופה״ ברוטשילד, "סלון״ של אייל שני, "חאן מנולי״ ביפו וגם ״יועזר בר-יין״ האגדית). מתרגש מממולאים כי "משהו שממולא במשהו אחר תמיד עושה חשק".

אתי מורדו

שפית יוצאת דופן עם יד מדהימה, המבשלת אוכל טעים במיוחד ובגובה העיניים. אתי הקימה את המטבח של מסעדת 'אוטולנגי', שהביאה ללונדון בשורה חדשה של אוכל בריאותי ים-תיכוני והפכה לרשת מפורסמת. והובילה את המטבחים של המסעדות קנטינה ויועזר בר יין המיתולוגיות.

עוז תלם

תלם, בעל בלוג האוכל המצליח The Kitchen Coachומחבר רב המכר "ספר הכרובית". מבשל ויוצר מתכונים כבר למעלה מ-14 שנים.

הילה אלפרט

סדנה בהנחיית הילה אלפרט, מגישת טלוויזיה, עיתונאית אוכל ומעצבת משמעותית ואהובה של זירת הקולינריה הישראלית.
מחזירים את כבודו של שמן הזית למלאכת המטבח. נכיר זנים שונים

רינת ינסמן

פיינליסטית הריאלטי "המסעדה הבאה". בשלנית מחוננת שגדלה בבית הודי מסורתי, עם בישול יומי צבעוני ומוזיקה הודית ברקע.

מעוניינים בסדנת חקלאות אורבנית?

תשאירו פרטים ונחזור בהקדם האפשרי


    x
    סייען נגישות
    הגדלת גופן
    הקטנת גופן
    גופן קריא
    גווני אפור
    גווני מונוכרום
    איפוס צבעים
    הקטנת תצוגה
    הגדלת תצוגה
    איפוס תצוגה

    אתר מונגש

    אנו רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט שלנו לאנשים עם מוגבלויות, וכך לאפשר לכלל האוכלוסיה להשתמש באתרנו בקלות ובנוחות. באתר זה בוצעו מגוון פעולות להנגשת האתר, הכוללות בין השאר התקנת רכיב נגישות ייעודי.

    סייגי נגישות

    למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר באופן מלא, יתכן ויתגלו חלקים באתר שאינם נגישים. במידה ואינם מסוגלים לגלוש באתר באופן אופטימלי, אנה צרו איתנו קשר

    רכיב נגישות

    באתר זה הותקן רכיב נגישות מתקדם, מבית all internet - בניית אתרים. רכיב זה מסייע בהנגשת האתר עבור אנשים בעלי מוגבלויות.