מתחם בשרים - מעדנא

מתחם בשרים


עישון בשרים כמו בתקופת ג'ינג'יס חאן וימי המקרא - נלהיט נתחים עסיסיים במעשנה, נפרק אותם ונלמד שיטות לעישון חם גם בתנור ביתי. כל נתח שנאכל, גם נכין יחד - פסטרמות עוף והודו, חזה בקר עסיסי, אונטריב מפורק, כתף כבש, אסאדו וחזה אווז. אנחנו מקציבים לפחות קילו בשר לאדם. את מה שנשאר, אתם לוקחים איתכם. ההדרכה כוללת טיפים מקצועיים על קניית בשר, סוגי מעשנות וטכניקות הכנה.




מי מעביר את הסדנה?

צחי באומגרטן

באומגרטן, לשעבר מנכ"ל בהיי טק, כיום מבעלי מעדנא, מעביר סדנאות עישון בשרים בעשור האחרון וצבר קהל אוהב וקבוע שהוביל לפתיחת מעדנא.

גלית וגדי דבירי

בעלי הסמכת סומלייה בירה, כבר 20 שנה. יוצרי הפודקאסט BeerView, שופטים בתחרויות בינלאומיות וכמובן יצרני בירה.

אלן טלמור

שף ושרקוטייה יליד פריז. יצרן הנקניקיות הטריות בעבודת-יד, המוביל בישראל.
נכין ביחד שלושה סוגי נקניקיות עסיסיות מסוגי בשרים ותיבולים שונים

 למי ניפוסי

שף טורקי יליד איסטנבול. הוביל את הפס במסעדות סושיאל קלאב, טוטו, בית רומנו וסנטה קתרינה ובר 51.

איתן ונונו

יועץ קולינרי מוביל. לשעבר הבעלים והשף של מסעדת החלוצים 3. מומחה לאוכל אירופאי קלאסי, בין איטליה לצרפת - כבישות בשרים ודגים.

פליקס רוזנטל

שף מוביל במסעדות תל אביב יפו (״שיפודי אירופה״ ברוטשילד, "סלון״ של אייל שני, "חאן מנולי״ ביפו וגם ״יועזר בר-יין״ האגדית). מתרגש מממולאים כי "משהו שממולא במשהו אחר תמיד עושה חשק".

מעוניינים בסדנת בשרים?

תשאירו פרטים ונחזור בהקדם האפשרי


    x
    סייען נגישות
    הגדלת גופן
    הקטנת גופן
    גופן קריא
    גווני אפור
    גווני מונוכרום
    איפוס צבעים
    הקטנת תצוגה
    הגדלת תצוגה
    איפוס תצוגה

    אתר מונגש

    אנו רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט שלנו לאנשים עם מוגבלויות, וכך לאפשר לכלל האוכלוסיה להשתמש באתרנו בקלות ובנוחות. באתר זה בוצעו מגוון פעולות להנגשת האתר, הכוללות בין השאר התקנת רכיב נגישות ייעודי.

    סייגי נגישות

    למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר באופן מלא, יתכן ויתגלו חלקים באתר שאינם נגישים. במידה ואינם מסוגלים לגלוש באתר באופן אופטימלי, אנה צרו איתנו קשר

    רכיב נגישות

    באתר זה הותקן רכיב נגישות מתקדם, מבית all internet - בניית אתרים. רכיב זה מסייע בהנגשת האתר עבור אנשים בעלי מוגבלויות.