עישון בשרים כמו בתקופת ג'ינג'יס חאן וימי המקרא - נלהיט נתחים עסיסיים במעשנה, נפרק אותם ונלמד שיטות לעישון חם גם בתנור ביתי. כל נתח שנאכל, גם נכין יחד - פסטרמות עוף והודו, חזה בקר עסיסי, אונטריב מפורק, כתף כבש, אסאדו וחזה אווז. אנחנו מקציבים לפחות קילו בשר לאדם. את מה שנשאר, אתם לוקחים איתכם. ההדרכה כוללת טיפים מקצועיים על קניית בשר, סוגי מעשנות וטכניקות הכנה.
מי מעביר את הסדנה?

צחי באומגרטן

גלית וגדי דבירי

אלן טלמור
נכין ביחד שלושה סוגי נקניקיות עסיסיות מסוגי בשרים ותיבולים שונים

למי ניפוסי

איתן ונונו
