מבשלת בירה בוטיק - מעדנא

מבשלת בירה בוטיק


סדנת מעדנא לאוהבי בירה, שעובדת על כל החושים. בסדנת הבירה נלמד איך מייצרים בירת בוטיק לפי טעמכם האישי. נגרוס ביחד גרגרי לתת ונשרה אותם במים חמים. בשלב הזה מתרחש מיצוי הגלוקוז ונוכל לבחור את אחוז האלכוהול בבירה. נפריד את הגרגרים מהתירוש ונרתיח את הנוזל. במהלך ההרתחה נוסיף את הכשות בזמנים שונים ונוכל לקבוע את רמת המרירות של הבירה. בסיום הסדנה מקבלים חבית של בירה להבשלה, שטעמה יילך ויעמיק עד למועד הפתיחה המדויק.



מי מעביר את הסדנה?

רוני ססלוב

ייננית, כורמת, כתבת ומבקרת יין, שופטת בתחרויות ומרצה בארץ ובעולם. מייעצת ומלווה יקבים. מחברת הספר ״יומן יין- הרפתקה ישראלית״. מגישת הפודקאסט היין הפופולרי ״מוצר צריכה בסיסי״.

גלית וגדי דבירי

בעלי הסמכת סומלייה בירה, כבר 20 שנה. יוצרי הפודקאסט BeerView, שופטים בתחרויות בינלאומיות וכמובן יצרני בירה.

מעוניינים בסדנת בירה בוטיק?

תשאירו פרטים ונחזור בהקדם האפשרי


    x
    סייען נגישות
    הגדלת גופן
    הקטנת גופן
    גופן קריא
    גווני אפור
    גווני מונוכרום
    איפוס צבעים
    הקטנת תצוגה
    הגדלת תצוגה
    איפוס תצוגה

    אתר מונגש

    אנו רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט שלנו לאנשים עם מוגבלויות, וכך לאפשר לכלל האוכלוסיה להשתמש באתרנו בקלות ובנוחות. באתר זה בוצעו מגוון פעולות להנגשת האתר, הכוללות בין השאר התקנת רכיב נגישות ייעודי.

    סייגי נגישות

    למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר באופן מלא, יתכן ויתגלו חלקים באתר שאינם נגישים. במידה ואינם מסוגלים לגלוש באתר באופן אופטימלי, אנה צרו איתנו קשר

    רכיב נגישות

    באתר זה הותקן רכיב נגישות מתקדם, מבית all internet - בניית אתרים. רכיב זה מסייע בהנגשת האתר עבור אנשים בעלי מוגבלויות.